För dig som enkelt vill redovisa tid

Letar du efter ett enkelt, smidigt och användarvänligt system för tidredovisning? Då är mBiz svaret!

  • Tillgängligt i alla enheter
  • Analyser för full insyn 
  • Kompletta löne- och fakturaunderlag

Alltid med dig

Eftersom mBiz är en webbaserad tjänst har du den alltid med dig – som en app i din egen ficka. Samtidigt har du som administratör alltid full insyn på hur tiden fördelas mellan olika uppgifter och projekt. Smidigt, tänker du. Javisst är det 

Användarvänligt tidredovisningssystem online...

Användarvänligt tidredovisningssystem online...

Gör din digitala tidrapportering när det passar dig direkt då ärendet är avslutat, precis när du ska åka från din kund, när du kommit in på kontoret vid slutet av dagen, under veckoslutet eller helt enkelt precis när som helst. 

mBiz tidredovisning fungerar lika bra oavsett vilken enhet du väljer att använda.

... för all din tid

... för all din tid

Du kan rapportera interntid och debiterbar tid, oavsett om det är på löpande basis eller fastpris. Du kan även rapportera både närvaro och frånvaro - allt i samma vy för att förenkla din arbetsdag!

Enkel utläggsregistrering

Enkel utläggsregistrering

Utöver att använda mBiz som tidrapporteringssystem när du är på fältet går det lika bra att registrera dina utlägg - allt för att du ska kunna effektivisera din arbetsdag. Milersättning, parkering eller material – du redovisar allting lika snabbt med mBiz.

Kompletta underlag

Kompletta underlag

All tid och eventuella utlägg samlas i mBiz löneunderlag. Underlaget granskas och godkänns av ansvariga personer i din organisation, och kan tas ut som underlag till lönesystemet.

Och vill du kan även mBiz hjälpa dig att samla all debiterbar tid och sammanställa det till ett fakturaunderlag, när du än önskar. När du godkänt underlaget kan det levereras elektroniskt till ekonomisystemet, eller användas som bilaga till kundens faktura.

Analyser och kontroll

Analyser och kontroll

För dig som är administratör och vill ha fullständig koll på dina medarbetares tid kan mBiz analysverktyg hjälpa dig.

  • Full transparens över närvaro och frånvaro
  • Debiterings- och nyttjandegrad
  • Hur mycket tid som läggs på interna projekt

Med analysen får du full översikt och kan se information både övergripande för verksamheten eller detaljerat per medarbetare.

Vill du ha en demo?

Låt oss hjälpa dig att hjälpa dina medarbetare till en bättre och smidigare arbetsdag.

Snabb tidredovisning. Enkel utläggsdebitering. Full kontroll och transparens.

Vad väntar du på?

 

Genom att vi använder mBiz för vår tidrapportering har vi full koll på den tid vi lägger ned på respektive uppdrag och att all tid faktureras. Genom att mBiz är kopplat till vårt redovisningssystem överförs dessutom informationen vilket underlättar faktureringen väsentligt.

Jonny Wiik
BW Revision AB

Det här kan också vara av intresse