För dig som arbetar inom konsultbranschen

Oavsett vilken konsultbransch eller storlek på företag,
mBiz affärssystem är till för alla!

  • Flexibel debitering  - fastpris, löpande, material och utlägg
  • Planering och uppföljning
  • Analysera enkelt lönsamheten
  • Enkel tidredovisning

Systemstöd för din konsultverksamhet

Som konsult är det viktigt att kunna hålla reda på de olika uppdragen och all fakturering samt att snabbt kunna se statistik kring debitering, timmar och snittpriser. Tänk ett system för konsulter där du kan göra allt det och som dessutom är enkelt och användarvänligt. Ta kontakt med oss för att få veta mer!

Av konsulter, för konsulter

Av konsulter, för konsulter

mBiz utvecklades av konsulter, för konsulter. Ett system där du kan hantera alla dina uppdrag och projekt oavsett bransch, storlek, debiteringstyp eller längd.

  • Fastprisprojekt
  • Projekt med löpande debitering
  • Månadsfakturering eller fakturering vid avslutat arbete

Eller har du en blandning av allt ovan? Oavsett vilket kan mBiz hjälpa dig. Du kan enkelt ställa in olika debiteringstyper för dina uppdrag, du kan fakturera när du vill och systemet håller alltid koll på vad som är fakturerat eller ej – så att du slipper.

Planering och uppföljning

Planering och uppföljning

Behöver du hjälp med att få en mer överskådlig resursplanering över dina projektaktiviteter?
mBiz kan hjälpa dig att enklare planera och tilldela dina lediga resurser till dina pågående projekt och ärenden.
Du kan även koppla din supportmail till systemet och på så sätt få alla serviceärenden direkt in i konsulternas att-göra-listor.

Kontroll

Kontroll

Dina medarbetare kan enkelt logga sin tid, både debiterbar och intern, frånvaro och närvaro antingen via datorn eller via mobilen när de är ute på fält. För dig som är projektledare eller enhetschef kan mBiz projektanalyser vara intressant eller kanske till och med avgörande. Här kan du ta reda på exakt hur ni ligger till på enskilda projekt, eller på företaget som helhet. Exempelvis kan du analysera data så som nyttjande- och debiteringsgrad, estimerad vs. nedlagd tid, snittpris och projektens lönsamhet.

Vill du ha en demo?

Låt oss hjälpa dig att hjälpa dina medarbetare till bättre och mer lönsamma projekt.

Enkel tidredovisning. Flexibel debitering. Full kontroll.

Vad väntar du på?

För vår verksamhet är det såklart centralt att hålla reda på den tid vi lägger på olika uppdrag och därför väsentligt att ha ett bra system som hjälper oss att ha full kontroll med ett minimum av administration. mBiz är precis det verktyg vi behöver för att underlätta vår arbetsdag.

Olof Sandlund
OS Revision AB

Det här kan också vara av intresse