För dig som arbetar inom säkerhetsbranschen

Om du arbetar med inbrottslarm, brandlarm, passersystem eller andra säkerhetssystem har vi en lösning som passar dig!

  • Komplett anläggningsregister
  • Behörighetsstyrning
  • Arbetsordrar och checklistor
  • Uppfyller kraven i SSF 1015 för lagring av anläggningsdokumentation

Ett system

För alla anläggarfirmor, certifierade eller ej, tillhandahåller vi ett register för dina tekniska anläggningar, lagring av anläggningsdokumentation, stöd för underhållsavtal, digitala checklistor för exempelvis egenkontroller. Vill du ha allt detta i samma system, som dessutom är molnbaserat och som följer krav för förvaring av anläggningsdokumentation enligt SSF 1015? Ta kontakt med oss!

Komplett anläggningsregister

Komplett anläggningsregister

I mBiz kan du lagra den tekniska informationen om varje anläggning så som kontaktpersoner, revisionsdatum och garantitider samt utrustningslistor inklusive områden och sektioner.

Du kan även spara all dokumentation exempelvis färdiga ritningar eller andra handlingar.

  • Versionshantering av dokument
  • Full historik över vem har ändrat och när
  • Enkelt att nå på fältet, även i mobila enheter

Med mBiz får du både struktur och ett smidigt arbetssätt i samma lösning.

Integrera systemet till mKey för kodhantering, och du har ett komplett system för att hantera alla era anläggningar, inklusive unika koder per anläggning.

Behörighetsstyrning

Behörighetsstyrning

För dina mer säkerhetsklassade anläggningar har vi såklart en behörighetsstruktur som gör att du kan styra vem som har access till de olika anläggningarna. Du kan till och med styra åtkomsten för dokumentationen i de fall det finns vissa dokument som endast en utvald grupp ska kunna hantera.

Arbetsordrar och checklistor

Arbetsordrar och checklistor

Om du verkligen vill samla allt i ett system kan du även använda mBiz för projekteringsfasen. Där kan du samla alla arbetsordrar som ingår i projektet och även hantera tillkommande arbeten (ÄTA-jobb) som ska debiteras på löpande basis.

Underhållsavtal och serviceplanering

Underhållsavtal och serviceplanering

Har du anläggningar med underhållsavtal kan du enkelt skapa serviceordrar med tillhörande checklistor. Dina tekniker kan se ordern i sin mobiltelefon och kan bocka av punkterna på checklistan samtidigt som den är ute på plats hos kunden. Du kan även skapa checklistor för andra ändamål så som egenkontroller, idrifttagande och riskanalyser - du bestämmer själv hur de ska se ut och vilka arbetsmoment som ska ingå.

Tidrapportering

Tidrapportering

Inte ens tidrapporteringen är något som längre behöver släpa efter! Alla som ska rapportera sin tid har tillgång till detta dygnet runt, i sin egen ficka.

Vill du ha en demo?

Eftersom mBiz följer SSFs krav på lagring av dokument behöver du inte krångla med att flera olika system, eller analoga lösningar – i mBiz kan du hantera allt.

Digitalt anläggningsregister. Enkelt att använda. Full kontroll.

Vad väntar du på?

Det här kan också vara av intresse

Midroc berättar

 

Midroc berättar hur de effektiviserat sin verksamhet med mBiz och hur de hanterar alla sina anläggningar digitalt hela vägen från driftsättningens egenkontroll till uppföljning och eftermarknad med avtalsunderhåll.

 

 

Som administratör på ett säkerhetsföretag med många olika kunder och uppdrag har det med mBiz blivit otroligt mycket lättare för oss att strukturera upp all väsentlig information som personalen behöver för att kunna utföra deras arbete på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt.

Med en fantastisk support och noggrann uppföljning från personalen på mBiz har det både varit roligt och förvånansvärt enkelt att påbörja digitaliseringen av våra arkiv.

Därför vill jag varmt och ärligt rekommendera deras tjänster till andra!

Åsa Westerlund
NVS Bevakning AB

Några andra kunder som litar på oss

Nymans Elektriska

Lerum lås

Comdate