Anläggningsregister

Möjlighet att lagra anläggningsinformation och dokumentation i ett molnbaserat system som dessutom uppfyller SSF:s regler.

Uppfyller krav enligt SSF

mBiz drivs från datahallar som uppfyller SSF 200 Skyddsklass 3 och SSF 130 Larmklass 3, samt alla övriga krav för förvaring av anläggningsdokumentation enligt SSF 1015.

Smidig dokumenthantering

Utöver att spara information om era anläggningar kan ni även spara all anläggningsdokumentation. För att hålla ordning och reda kan du skapa en mappstruktur och systemet ser till att endast en person kan redigera respektive dokument åt gången. Systemet sparar även dokumentens tidigare revisioner som du kommer åt via ett enda klick.

Användarvänligt

Alla kan använda mBiz Anläggningsregister! Användarvänligheten är alltid i fokus och eftersom systemet är utvecklat tillsammans med riktiga användare ser vi till att vi utvecklar funktioner som faktiskt behövs. 

Alltid tillgängligt

Eftersom systemet är webbaserat har dina medarbetare alltid tillgång till det – det enda de behöver är en smarttelefon och Internettäckning. Du kan därför uppdatera anläggningsinformationen när som helst utan att bekymra dig över hur informationen ska distribueras till personalen ute på fältet.

Behörighetsstyrning

Med den kompletta behörighetsstyrningen kan du se till att dina medarbetare snabbt och enkelt har tillgång till de anläggningsdokument de behöver – både via sin dator och via sin smarttelefon.

Komplett historik

Du har alltid tillgång till komplett historik av all aktivitet som sker per anläggning och per dokument. Historiken visar vad som har ändrats, av vem och vid exakt tidpunkt.

Säker kodhantering

Håll dina viktiga koder uppdaterade! Det låter väldigt jobbigt och tidsödande, men det behöver det inte längre vara. Integrera mKey till ditt anläggningsregister och få hjälp att hålla reda på dina koder, det enda du behöver göra är att se till att du har ditt senaste lösenord sparat. Du kan nu följa alla säkerhetsexperters råd och smidigt undvika att använda samma lösenord till olika anläggningar - lika säkert som det är enkelt. Använd även tvåfaktorinloggning för ännu säkrare hantering.

mKey drivs från datahallar som uppfyller krav för SSF 1015.

Mirror tillhandahåller två tjänster till oss, mBiz Anläggningsregister och mKey. Vi hanterar alla våra anläggning via dessa tjänster. Mirror har under både utvecklingsarbetet och förvaltningsfasen varit mycket flexibla och kundorienterade. Enkel kontakt med och snabb återkoppling från supporten är en sak som vi särskilt uppskattar. Outsourcade funktioner som Mirror hanterar åt oss följer kraven i SSF1015.

 

Thomas Carlstein
Midroc Electro