mBiz version 1.5

Vi fortsätter vår satsning på anläggningsregistret och mobilanpassning av systemet!

Anläggningsregister i mobilen

I och med den nya versionen av mBiz har man möjlighet att även använda anläggningsregistret från mobil och surfplatta. I mobilen har du samma funktionalitet som via dator; du kan se alla anläggningar och komponenter, filtrera listan, se all information och historik för anläggningen, skapa ny och ändra i befintlig anläggning. Dokumentationen finns också via mobilen vilket möjliggör att du kan ladda ner och läsa dokument för en specifik anläggning. 

Utöver mobilanpassning för anläggningsregister har vi även påbörjat ett publikt API till mBiz. Vi börjar med API för organisationsregistret och kommer att bygga på den allt eftersom. 

Som alltid är du välkommen att höra av dig till oss på Mirror om du har någon fråga eller fundering kring systemet!