Arbetsorder online, tryggt och säkert. 

  • Digitala arbetsordrar & checklistor
  • Fota och koppla direkt till ärendet 
  • Alltid med dig på fältet

mbiz arbetsorder  alltid tillgängligt när du behöver det

mbiz hjälper dig att se till att dina tekniker alltid har tillgång till sitt kontor - även på fältet. Alla arbetsordrar är tillgängliga när helst det behövs, det enda som krävs är en mobil eller platta och internetuppkoppling. Teknikerna kan snabbt se en lista på sina tilldelade arbetsordrar och kommer snabbt åt den som står näst på tur. Vill du att de även loggar sin tid, gör de det enkelt via arbetsordern innan de tar sig vidare till nästa arbete.

Koppla alla kostnader

Låt dina medarbetare registrera alla sina kostnader kopplade till arbetsordern, så kan du sedan fakturera eller delfakturera ordern som du vill.

Dokumentation

Spara alla dokument som du vill och behöver i varje arbetsorder.

Statusar

Du bestämmer själv vilka slags statusar som ni ska använda. Kanske ska du skapa en per steg i era processer så översikten över era ordrar blir smidig för alla att följa?

Tagga en kollega

Du kan skriva interna kommentarer om stegen som ordern genomgår, om du samtidigt taggar en kollega får denne ett mail med ditt meddelande.

Tidredovisning

Precis som kostnaderna kan du även redovisa all tid som är nedlagd på arbetsordern. Läs mer om mbiz tidrapporteringsverktyg här.

Tilldelade arbetsordrar

På startsidan får du en komplett lista över just dina pågående arbetsordrar, så att du aldrig behöver leta efter din nästa arbetsuppgift.

Effektivisera din arbetsdag med mbiz

Sedan 2019 har vi hjälpt företag inom el- och säkerhetsbranschen att jobba mer effektivt, spara tid och minska administrationen så att de istället kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Se filmen för att få veta mer om fördelarna med mbiz.

Låter detta intressant? 

Klicka här för att boka en kostnadsfri genomgång. 

Koppla ordern till en organisation, ett projekt eller en anläggning

Koppla ordern till en organisation, ett projekt eller en anläggning

I mbiz kan du koppla dina arbetsordrar antingen till en organisation, ett projekt eller en anläggning - du väljer det som passar bäst för just den ordern. Du kan ställa in tid för start och senast avslut, tilldela ordern till en tekniker och ange olika status och prioritering.

Mall för arbetsordrar och checklistor

Skapa enkelt arbetsordrar med olika moment som ska utföras, exempelvis för egenkontroller, månadsprover eller andra periodiska underhåll. Checklistorna kan fyllas i direkt i mobiltelefonen och sparas som ett protokoll i ordern som du sedan kan maila till kund. 

Registrera tid på varje order

Om ni väljer att använda er av mbiz tidrapportering kan ni på varje arbetsorder ange hur många timmar ni uppskattar att det ska ta. När dina tekniker sedan registrerat sin arbetade tid kan du se hur många timmar som är kvar av den uppskattade tidsåtgången. All registrerad tid för varje arbetsorder samlas under samma ställe, oavsett hur många tekniker som arbetat på ordern.

Kontakta oss - vi visar dig hur mbiz fungerar

Vill du läsa mer?