Spara tid med mbiz underhållsplanering.

  • Planera dina månadskontroller samtidigt, ett år i taget. Eller längre.
  • Snabbskapande av arbetsordrar
  • Koppla ordern direkt till en checklista med arbetsmoment

Smidig underhållsplanering för dina återkommande service- och installationsordrar

Planera flera serviceordrar åt gången - ett år i taget, eller varför inte tre? Med mBiz får du en total översikt över de kommande arbeten som du har på dina anläggningar och kan enkelt se om de är tilldelade en ansvarig tekniker. För snabb tillgång till ändring dubbelklickar du i kalendern och kan öppna arbetsordern direkt i underhållsplaneraren.

Massgenerera dina underhållsordrar

Med mbiz generator för underhållsordrar kan du masskapa alla dina anläggningars periodiskt återkommande arbetsordrar samtidigt. Sjukt smidigt när du ska planera inför ett nytt årsavtalsintervall! En knapptryckning och du kan skapa tusentals ordrar på en och samma gång.

Servicekalender

I mbiz underhållskalender får du en total överblick över dina kommande och planerade underhållsordrar. Genom en smidig drag-and-drop funktion kan du snabbt flytta en eller flera arbetsordrar. Du kan även massändra generell information eller tilldela dina tekniker flera ordrar samtidigt.

Varningar som hjälper dig att hålla koll

Underhållskalendern visar dig även olika färger på dina planerade ordrar då de befinner sig i olika stadier - orange indikerar att datumet för klar senast närmar sig och rött indikerar att samma datum passerats. Såklart visas varningen med både färg och ikoner för tillgänglighetens skull.

Effektivisera din arbetsdag med mbiz

Sedan 2019 har vi hjälpt företag inom el- och säkerhetsbranschen att jobba mer effektivt, spara tid och minska administrationen så att de istället kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Se filmen för att få veta mer om fördelarna med mbiz.

Låter detta intressant? 

Klicka här för att boka en kostnadsfri genomgång. 

Spara tid med mbiz underhållsplanering

Spara tid med mbiz underhållsplanering

I mbiz kan du masskapa ordrar på en och samma gång, på så sätt sparar du en himla massa tid eftersom du slipper skapa dem en och en. Tid som du helt enkelt kan lägga på bättre saker än administration. 

Koppla ordern direkt till en checklistemall...

... så behöver du inte fundera på om din tekniker vet vilka arbetsuppgifter hen ska utföra - allting står redan i ordern, punkt för punkt.

För alla dina anläggningar

Oavsett om det gäller planerad service eller ad-hoc arbeten, eller om det är för dina egna eller dina kunders anläggningar så kan du snabbt och enkelt planera och skapa dessa i mbiz underhållsplanering. 

Kontakta oss - vi visar dig hur mbiz fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mbiz kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.

Vill du läsa mer?