Efter månader av hårt arbete börjar vi se ljuset i tunneln, och oj vad många bra saker som kommer att komma i mBiz 3.0!

Som planen ser ut i skrivande stund kommer vi att rulla ut den nya versionen till de första kunderna under april/maj 2021, sedan sker utrullningen på några kunder åt gången - allt för att vi ska kunna ge våra kunder den absolut bästa servicen och upplevelsen. Och du behöver inte vara orolig, vi kommer att meddela i god tid innan det är dags för just ditt företag. Du kommer inte bara att få arbeta i ett nytt, luftigt, modernt och fullt responsivt gränssnitt - du kommer såklart också att få ta del av all den nya funktionalitet som kommer.

Den absolut största förändringen i mBiz 3.0 är att du kommer att kunna koppla dina arbetsordrar till exempelvis en organisation, anläggning eller ett abonnemang. Detta kommer att underlätta för er som vill kunna registrera dina arbeten direkt till era kunder och på så sätt slippa skapa ett projekt.

Vi har även utvecklat en smidigare och ännu mer flexibel filtrering när du vill söka och sortera bland din data. I tillägg till filtreringen har vi också förenklat sorterings- och grupperingsfunktionerna i listvyerna.

Utöver dessa två formidabla nyheter har vi bland annat även pysslat med att:

  • Förbättra hanteringen och prissättningen av artiklar
  • Utöka funktionaliteten av avtalshanteringen
  • Förbättra användarvänligheten och navigeringen i hela systemet
  • Utveckla en smidigare helpdesk-funktionalitet
  • Göra alla funktioner och moduler responsiva

Så följ med oss in i framtiden och upptäck hur smidigt det kommer att bli att ha kontoret med dig i mobilen ut på fältet - hela systemet, med alla funktioner och moduler, kommer att finnas tillgängliga i mobil och platta när du är på språng.

Snart kan vi säga hej till mBiz 3.0 <3