Lär känna oss - Terese Johansson

Eftersom vi tror på att vara personliga och gärna vill lära känna er bättre tänkte vi att det inte är mer än rätt att du får lära känna oss som arbetar med mBiz. Först ut i denna "Lär känna oss"-följetång är Terese Johansson som arbetar som Affärsområdesansvarig för våra produkter mBiz och mKey.

Hej Terese!

Terese Johansson, Affärsomårdesansvarig Mirror Produkter

Hallå där!

Affärsområdesansvarig, vad betyder egentligen det?
Jag har det övergripande ansvaret för utvecklingen och det kommersiella för våra produkter. Jag jobbar mycket med försäljning, marknad och produktutvecklingen. Kortfattat kan man säga att det betyder att jag byter hatt rätt ofta :)

Vad är det bästa med ditt jobb?
Med stor risk att låta lite som en kliché skulle jag säga mina medarbetare och våra kunder. Jag älskar verkligen den sociala kontakten. Det är även otroligt roligt att se hur produkterna och marknaden utvecklas, jag får ju lära sig så mycket om så många olika branscher.

Vad gör du på fritiden?
Utöver familjen? Hästar och djur. På min gård bor det tre hästar, tre katter och en hund. Dessutom är vår gård ett renoveringsobjekt, så det håller mig sysselsatt.

Vad är din favoritfilm?
Oh, svår fråga. Ena delen av mig vill ju svara Forrest Gump och den andra delen vill svara alla Marvel-filmer. Två helt olika typer av filmer, det beror helt på vilket humör jag är på. 

Några snabba avslutande frågor.
Vem skulle spela dig i filmen om ditt liv?
Anne Hathaway kanske? Kan inte säga varför... hon har ju dessutom fel hårfärg, men hon är den första jag tänkte på.

Vad skulle du ta med till en öde ö?
En fulladdad satelittelefon, så jag kunde ringa efter hjälp.

Förrätt eller efterrätt?
Efterrätt, alla dagar i veckan!