mBiz 3.0 är äntligen lanserad!

Äntligen kan vi meddela att mBiz 3.0 är lanserad och de första kunderna är igång eller på väg att uppgraderas.

Det tar sin tid att göra en helt ny version från grunden, men nu är vi äntligen live med de första modulerna. Efter sommaren lanserar vi fler nya och användbara funktioner som kommer att underlätta i ditt dagliga arbete. I detta blogginlägg kan du läsa lite om den nya funktionaliteten.

Alla informationssidor har fått ett facelift som heter duga, eller ja det har ju förvisso hela mBiz, men anläggningar är vi nog lite extra stolta över att presentera :) 

På förstasidan kan du se grundinformationen och du navigerar dig sedan enkelt vidare mellan de olika avsnitten via flikarna. Just för anläggningar finns det även en länkning till den adress som du har angett på anläggningen, länken öppnar Google Maps i en ny flik. Smartare guidning som underlättar arbetslivet på fältet, helt enkelt.

 

Filtreringen, som vi nämnde i föregående blogginlägg, har inte bara fått ett helt nytt utseende utan fungerar både annorlunda och mycket bättre.

När du har öppnat alla filter får du välja det som du vill filtrera på, mBiz visar dig alltid hur många träffar det finns på varje filtreringsalternativ. Du kan välja att filtrera på vilket sätt eller med hur många olika filter du vill. mBiz laddar fram dina val i bakgrunden och när du är redo att gå tillbaka till listan kommer du att se resultatet av de val du gjort. Smidigt va?

 

Vi håller er uppdaterade här på bloggen om kommande funktioner.