Lär känna oss - Peter Lundbäck

I denna intervjuserie får du ta del av en lite mer personlig sida av oss - vi som arbetar med mBiz. Vi tror på att personliga kontakter stärker banden och vill därför bjuda på lite insikt i våra liv.

Tjena Peter!

Peter Lundbäck, Systemutvecklare Mirror Produkter

Hej!

Näste man till rakning - är du redo?
Shoot!


Vilket är ditt roligaste minne från din tid hittills på Mirror?
Har jobbat på Mirror sedan 2007 så många härliga minnen har det blivit på alla dessa år. Tänker framförallt på alla fina kollegor och kunder som jag fått förmånen att jobba tillsammans med i många olika och intressanta projekt. Sen har jag även vart i väg på en hel del konferenser, bla två gånger på JSConf i Berlin som är en konferens som fokuserar på programmeringsspråket javascript och nu senast på WebSummit i Lissabon som är en jättestor tech konferens. Sen har vi även haft en kickoff med hela företaget i Prag för några år sen som var grymt kul.


Vad är det knasigaste som hänt hittills under din tid på Mirror?
Ja det måste nog vara i ett projekt som vi gjorde tillsammans med ett helikopterföretag för flera år sedan. Under testningen av den tidigaste versionen av applikationen hamnade jag i ett läge där jag satt och testade och kodade korrigeringar live uppe i luften, måste medge att jag blev rätt så åksjuk efter ett tag 😊


Om du bara får äta en enda maträtt i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Svårt, känns som det kan bli enformigt oavsett val 😅. Men om jag säger pizza så kan man ju försöka variera topping och få med hela kostcirkeln 😊. Har nyligen inköpt ett pizzastål hemma som gör att man kan tillverka grymma pizzor i en helt vanlig hushållsugn. Går verkligen att nörda ner sig i olika degar, toppings och tillvägagångssätt.


Vilken är din favoritfilm?
Är en riktig sci-fi nörd så jag slukar de flesta tv-serier och filmer inom den genren. Till favoriterna hör bla. Interstellar, The Martian, Matrix, Fifth Element, Startrek och Starwars.


Och slutligen - solsemester eller vintersemester?
Då får det lov att bära av till varmare breddgrader, känns som vi har tillräckligt med snö och kyla i Kalix. Skulle gärna göra ett besök till Asien då jag inte vart dit tidigare.