Lär känna oss - Maria Leijon

I denna intervjuserie får du ta del av en lite mer personlig sida av oss - vi som arbetar med mBiz. Vi tror på att personliga kontakter stärker banden och vill därför bjuda på lite insikt i våra liv.

Maria Leijon, Affärsutvecklare Mirror Produkter

Hallå där Maria!
Hej!

Vad ville du bli ”när du blir stor”? 
Jag ställer mig fortfarande den frågan :P nä, jag ville faktiskt bli långtradarchaufför eftersom jag tyckte att det verkade så lyxigt att få köra massa bil, äta så mycket godis jag ville och lyssna på vilken musik jag ville. Tror det var något med friheten i den tanken som lockade mig.

Vad är du mest stolt över på jobbet? 
Kanske lite klyschigt men jag vill ändå säga kollegorna och det vi presterar. Jag är sjukt stolt över hur vi har valt att arbeta tillsammans med våra kunder för att driva våra produkter framåt, och för att vi gör allt vi kan för att inte hamna i den där ”för stort företag-fällan” där man endast utvecklar för att driva business och där man tappat kunderna längs vägen.

Vad är det bästa med att bo i Norrbotten? 
Som smålänning måste jag säga årstiderna, jag blir förvånad varje år över hur mycket jag tycker om vintern. Jag som aldrig egentligen tyckt om kyla och snö ser nu varje år fram emot när det blir vitt på marken. Och alla aktiviteter man kan ta för sig året om, tack vare att det faktiskt blir ”riktig” vinter.