Vi välkomnar våra två nya säljare!

mBiz växer så det knakar och vi stärker därför upp teamet med två nya säljare – Simon och Johan!

Simon och Johan är två efterlängtade tillskott i Mirror-familjen som kommer jobba med både kundvård och försäljning. De kommer inte bara jobba med mBiz utan även med syskonprodukten mKey.

De är två glada norrbottningar som brinner för kundrelationer och att lära känna nya människor. Vi är väldigt glada att ha dem som en del av teamet och hoppas att de ska känna sig som hemma med oss.

Nedan kan ni läsa lite mer om vilka Simon och Johan är.

Simon Berglund

Bor: På Björkskatan i Luleå med sambo Anna och sonen Nils på 2,5 år. Född och uppvuxen 800m från där jag bor idag och får jag bestämma blir jag gärna kvar. Hemmakär. 😊

Bakgrund: Började vid 16 års ålder som dörrförsäljare där jag frusen gick runt i Norrbotten och knackade dörr för att sälja larm. Därefter har jag jobbat som säljare i försäkringsbranschen för att sedan ta klivet in i IT och Telekom där jag sista 4 åren jobbade som Account Manager. Hittade tidigt rätt och jag brinner fortfarande för kundmötet och att få leverera lösningar i världsklass!

Tre roliga fakta:

1. Dartspelare!

2. Snöat in på klockor och byggt en trevlig samling under 5 år.

3. Tycker om skidor trots att jag tydligen ser ut som Stig Helmer när jag åker ned för backarna.

 

 

Johan Lindvall

Bor: I lägenhet i Luleå och har inga husplaner som många andra utan trivs väldigt bra i stan där jag har nära till allt.

Bakgrund: Född i Luleå eller rättare sagt Måttsund där jag spenderade min tid tills gymnasiet var över då gick flyttlasset direkt in till stan. Efter gymnasiet kände jag att jag behövde komma ut i arbetslivet och testade på några yrken innan jag började som säljare på Telia och där var jag i hela 13 år i olika säljroller tills steget gick vidare till Mirror.

Tre roliga fakta:

1. Surströmmingspremiären i augusti är helig

2. Föredrar storstad framför sandstrand

3. Löjligt förtjust i Manchester United