Nu kan du beräkna strömförbrukning i mBiz!

Vi kommer med glada nyheter, snart lanserar vi en helt ny funktion i mBiz! Som titeln avslöjar är det en funktion för strömförbrukningsberäkning och lanseringen kommer ske under mars månad.

Du som redan använder mBiz kanske har lagt märke till att det finns fält på varje artikel där du kunnat ange strömförbrukning? Nu har alltså dessa fält fått en logisk förklaring. 

Så, vad är nytt?

Den största förändringen, förutom själva beräkningen, är hur vi presenterar utrustningen på en anläggning. Istället för en vanlig listvy kommer du numera att kunna lägga in utrustningen i en trädstruktur där du även kan gruppera och flytta runt utrustningen under varje strömförsörjare. 

När du lägger in utrustning av utrustningstypen Strömförsörjning eller Batteri kommer mBiz automatiskt att ange denna som strömförsörjare och du ges då möjlighet att ange batterikapacitet. mBiz gör sedan en uträkning utifrån de komponenter du kopplat mot din strömkälla. 

Även på anläggningsnivå har vi gjort lite förändringar - numera finns det ett fält som heter System där du kan ange namnet på anläggningens system. Allt för att underlätta översikten i anläggningslistan. Och självklart går det även att filtrera på detta nya fält.


Du kommer också att kunna ange larmklass på din anläggning, detta anges sedan automatiskt i anläggarintyget om du genererar ett sådant för anläggningen.

Och det finns såklart mer att berätta om funktionen, men det skulle bli alldeles för tråkigt att läsa om i ett blogginlägg. Vi hoppas att ni ser framemot denna nya funktionalitet lika mycket som vi, och att ni kommer finna stor användning av den.

 

Har ni några frågor eller funderingar kring den nya funktionen?

Välkommen att kontakta oss på support@mirror.se så hjälper vi dig!