Ny version av utrustningslistan ger dig bättre överblick

För dig som använder mBiz anläggningsregister har vi nu gjort en efterfrågad utrustningslista som gör det lättare för dig att få en samlad bild över all den utrustning som är installerad, oavsett anläggning. Bra, va?

Tidigare har utrustningslistan varit begränsad till att endast innefatta utrustning på en specifik anläggning. Med den nya uppdateringen kan du nu även ta fram en lista över all utrustning på samtliga anläggningar.

Enkel sortering

Detta kan vara väldigt användbart om du till exempel önskar sortera fram utrustning baserat på din certifierings giltighetstid. Eller om du vill ta fram en lista över all utrustning baserat på när den senast blev reviderad, eller se alla anläggningar där du har en viss utrustning installerad. Du kan också ta fram en lista på all utrustning för en organisation, oavsett anläggning, om du skulle önska det.

 

Numer är det helt enkelt mycket enklare att få en mer övergripande blick över all din installerade utrustning och du kan snabbt sortera fram utrustning baserat på olika kriterier, oavsett vilken anläggning den tillhör. Givetvis kan du fortfarande ta fram en utrustningslista per anläggning, precis som förut.

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig! Du kan mejla till support@mirror.se eller ringa oss på +46 (0)10 1300 499