Ny dashboard och smidigare dokumenthantering

Vi kommer med fler nyheter och smarta funktioner i mBiz. Denna gång är det dashboarden, som du ser direkt du loggar in, som har fått sig ett lyft samtidigt som vi fortsätter vår resa mot att vässa anläggningsregistret ytterligare.

Dessa nya funktioner kommer finnas på plats i systemet redan på torsdag den 21a april.

Dashboard med smarta genvägar

Äntligen har dashboarden, startsidan, i mBiz fått lite kärlek i form av ett nytt, fräscht utseende och smarta funktioner.

Använder du modulerna Ärenden, Säljmöjligheter och/eller Fakturering? Då kommer du nu att ha snabblänkar till dessa moduler så att du snabbt och enkelt kan utföra dina arbetsuppgifter.

Utöver det kommer du även se dina senast besökta poster – detta gäller oavsett vilka  funktioner du använder i systemet. Du kan se det lite som en favorithantering så att du enkelt kan hitta exempelvis den anläggningen eller arbetsordern som du arbetade med tidigare under veckan.

Ladda upp egna dokumentmallar direkt i mBiz

Nu har vi gjort det möjligt för dig att ladda upp egna dokumentmallar i systemet. Detta gör du via Admin, där kan du även välja om dokumenten endast ska gälla specifika anläggningskategorier.

På anläggningen i fråga har du därefter möjlighet att antingen ladda in dokument som vanligt eller skapa utifrån en dokumentmall. Om du väljer att skapa från en dokumentmall får du välja vilket dokument du vill lägga till – därefter sker hanteringen som vanligt på anläggningen.

Vi hoppas att den här funktionen innebär att du slipper ha dina anläggningsmallar, generella processdokument, infoblad och liknande på en separat filserver. I stället kan du nu använda mBiz för all dokumenthantering för era anläggningar.

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig! Du kan mejla till support@mirror.se eller ringa oss på +46 (0)10 1300 499