Webinar: effektivisera din arbetsdag med mBiz!

Det har hänt mycket nytt på väldigt kort tid gällande utvecklingen av mBiz. Vi vill därför bjuda in dig till ett webinar där vi visar upp hur du använder de nya funktionerna och hur de kan hjälpa dig att effektivisera din arbetsdag.

Klicka på bilden för att göra den större

Under 1,5 timme kommer du få ta del av en demo där vår produktansvarig, Terese, visar hur du kan använda våra nya, smarta funktioner på bästa sätt. Du kommer också få en inblick i våra utvecklingsplaner och vilka funktioner som är på gång. På slutet har du möjlighet att ställa eventuella frågor. 

Webinaret riktar sig främst till dig som arbetar inom säkerhetsbranschen. 

 

Praktisk information

Praktisk information

När?
Webinerat ges vid två tillfällen. Du väljer vilket datum du vill delta i anmälan. 

Tisdag den 26e april kl. 9:00 - 10:30 
Torsdag den 5e maj kl. 14:00 - 15:30 

Var?
Webinaret ges digitalt på Teams. Länk skickas ut en dag innan webinaret. 

Kostnad?
Webinaret är helt kostnadsfritt.