Vi förstärker teamet med ännu en säljare!

Möt vårt senaste tillskott Jonathan som kommer att jobba med försäljning av mBiz och syskonprodukten mKey.

Vi är jätteglada över att ha Jonathan med i teamet och vi hoppas att han ska trivas bra hos oss. Här nedan får ni veta lite mer om vem han är.

Vem är Jonathan?

- Jag är 36 år gammal och lever tillsammans med min fru och våra två barn i Kyrkbyn i Luleå. Jag ser mig själv som en positiv, jordnära och ambitiös person.

Vad har du gjort tidigare?

- De senaste 11 åren har jag jobbat på Telia. Min senaste yrkesroll var teamchef på Service Desk Enterprise där mitt team supporterade Sveriges största företagskunder inom alla Telias produkter.

Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

- Mina förväntningar var och är väldigt höga och dom har hitintills uppfyllts på alla plan! Jag vill lära mig mer om branschen, känna mig välkommen på företaget och framförallt i nästa steg lära känna branschen jag kommer arbeta inom och våra kunder.

Sist men inte minst, har du någon dold talang?

- 11 år gammal gjorde jag hole-in-one på nuvarande Renen 2 (för de som spelar i Luleå) vilket gjorde mig till den yngsta i Norrbotten som gjort en hole-in-one. Det var dessutom på min allra första golfrunda.  

 

Varm välkommen till teamet, Jonathan!