mBiz blir mbiz

Vi är glada över att äntligen få presentera vår nya logotyp för mbiz! Efter noggranna överväganden och en önskan att förnya vårt varumärkesuttryck har vi tagit steget att uppdatera vår logotyp för att bättre representera vårt affärssystem och passa vår målgrupp.

Det är en stor förändring – vi har bytt symbol, färger och dessutom ändrat stavning från ”mBiz” till ”mbiz”. Den nya symbolen är enkel, stilren och modern – precis som vi vill att mbiz ska vara. De nya färgerna, som går i olika nyanser av blågrönt eller teal, är valda för att förstärka känslan av trygghet och pålitlighet.

Vi har lagt stor omsorg i att välja vår nya logotyp för att den ska passa vår målgrupp och förmedla de rätta känslorna. Vi ser framemot att se den nya logotypen i olika sammanhang och hur den kommer att bidra till vår varumärkesidentitet framöver.

Det nya utseendet gäller från och med i dag och kommer framöver att kommuniceras i samtliga av våra kanaler och sammanhang.

Hoppas ni gillar det!