Spara tid med mBiz serviceplanering.

  • Planera dina månadskontroller samtidigt, ett år i taget. Eller längre.
  • Snabbskapande av arbetsordrar
  • Koppla ordern direkt till en checklista med arbetsmoment

Smidig planering för dina återkommande service- och installationsordrar.

Planera flera serviceordrar åt gången - ett år i taget, eller varför inte tre? Med mBiz får du en total översikt över de kommande arbeten som du har på dina anläggningar och kan enkelt se om de är tilldelade en ansvarig tekniker. För snabb tillgång till ändring dubbelklickar du i kalendern och kan öppna arbetsordern direkt i serviceplaneraren.

Massgenerera dina serviceärenden

Med mBiz generator för serviceärenden kan du masskapa alla dina anläggningars serviceärenden. Sjukt smidigt när du ska planera inför ett nytt årsavtalsintervall! En knapptryckning och du kan skapa tusentals serviceärenden på en och samma gång.

Servicekalender

I mBiz Servicekalender får du en total överblick över dina kommande och planerade serviceärenden. Genom en smidig drag-and-drop funktion kan du snabbt flytta ett eller flera ärenden. Du kan även massändra generell information eller tilldela dina tekniker flera ärenden samtidigt.

Varningar som hjälper dig att hålla koll

Servicekalendern visar dig även olika färger på dina planerade ärenden då de befinner sig i olika stadier -orange indikerar att datumet för klar senast närmar sig och rött indikerar att samma datum passerats. Såklart visas varningen med både färg och ikoner för tillgänglighetens skull.

Låter detta intressant? 

Ring Simon på 070 644 47 05 för mer information.

Spara tid med serviceplaneraren

Spara tid med serviceplaneraren

I mBiz kan du masskapa ordrar på en och samma gång, på så sätt sparar du en himla massa tid eftersom du slipper skapa dem en och en. Tid som du helt enkelt kan lägga på bättre saker än administration. 

Koppla ordern direkt till en ärendemall...

Koppla ordern direkt till en ärendemall...

... så behöver du inte fundera på om din tekniker vet vilka arbetsuppgifter hen ska utföra - allting står redan i ordern, punkt för punkt.

För alla dina anläggningar

För alla dina anläggningar

Oavsett om det gäller planerad service eller ad-hoc arbeten, eller om det är för dina egna eller dina kunders anläggningar så kan du snabbt och enkelt planera och skapa dessa i serviceplaneraren. 

Kontakta oss - vi visar dig hur mBiz fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mBiz kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.

Vill du läsa mer?