Snabb och enkel tidrapportering, via mobil eller dator. 

  • Enkelt – alla kan använda mbiz tidrapportering
  • Lätt att se när dagen och veckan är komplett
  • Håll koll på din totala tid och faktureringsgrad

Enkel tidrapportering för lön och fakturering

mbiz utvecklas med användarvänlighet och enkelhet i fokus. Du rapporterar lika smidigt tid och utlägg oavsett om du jobbar på fält, är på resande fot eller sitter på kontoret.

Status

Få en fullständig överblick över din redovisade arbetsvecka, och skulle du ha missat att fylla i tid visas detta tydligt i din tidrapport så du ser vad som behöver kompletteras.

Kommentarer

Fyll i kommentarer för tid och utlägg som du redovisar så att kunden eller projektledaren ska veta vad du arbetat med, lite som en loggbok. 

Faktisk och fakturerbar tid

Ange olika värden för faktisk och fakturerbar tid, om ni exempelvis har en policy att fakturera varje påbörjad halvtimme.

Omfattande analys

Analysera nedlagd tid, debiteringsgrad, nyttjandegrad, frånvaro eller andra parametrar för hela verksamheten, per avdelning eller enskild medarbetare.

Löneunderlag

Alla medarbetares närvaro, frånvaro och utlägg sammanställs i löneunderlaget så att du kan ta ut kompletta underlag inför lönekörning.

Låter detta intressant? 

Klicka här för att boka en kostnadsfri genomgång.

Enkel tidrapportering

Enkel tidrapportering

Du kan, med ett klick, redovisa all din tid. Vill du endast ha ett tidrapporteringssystem för närvaro och frånvaro, eller vill du även kunna redovisa tid som ska faktureras till kund? Oavsett användningsområde fungerar mbiz tidrapportering!

Utläggshantering

Du kan redovisa alla slags utlägg, både de som ska faktureras till kund samt de privata som ska betalas ut på din lön. Det enda du behöver göra är att klicka i en ruta då du registrerar ditt utlägg, så får ekonomiavdelningen underlag för utbetalning eller vidarefakturering.

Alltid tillgängligt

mbiz fungerar även som en app i mobilen vilket innebär att du alltid har tillgång till det. Du redovisar snabbt och smidigt dina timmar, samt eventuella utlägg, lika enkelt i mobilen som i datorn.

Kontakta oss - vi visar dig hur mbiz fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mbiz kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.

Vill du läsa mer?