Resursplanering

Schemalägg projekt för dina medarbetares och få full översikt över den planerade tiden.

Total överblick

Översikten visar dig alla dina medarbetares planerade och icke planerade tid och du kan enkelt redigera tiden genom ett fåtal klick eller med hjälp av den smidiga drag and drop-funktionen - på så sätt kan du effektivisera produktiviteten för ditt företag.
Du kan välja att se planeringen per avdelning antingen i dags-, vecko- eller månadsvy.

Smidig planering

Du väljer själv om du vill planera på projektnivå eller detaljplanera på ärendenivå samt för flera dagar eller specifika timmar. Du kan till och med planera parallella projekt på en enskild medarbetare. Allt för enkelhetens skull.

Varningar

Har man många projekt med olika deadlines att hålla reda på kan man ibland behöva lite hjälp – detta har vi löst genom att systemet varnar om den planerade aktiviteten överskrider exempelvis ett överenskommet leveransdatum för projektet eller ärendet.

"Min planering"

Alla medarbetare kan snabbt få kontroll över sin planerade tid genom att titta på Min planering som finns på startsidan. Här får du en översikt över din dags- och veckoplanering – lika enkelt i mobilen som i datorn. Du ser vilka ärenden du är planerad på, per dag och timma.