Säljstöd

Skapa dina säljmöjligheter, få en smidig översikt och omfattande analys.

Översikt

Du får en komplett översikt över hur dina säljmöjligheter ligger till i försäljningsprocessen och kan enkelt se avdelning, säljansvarig, ordervärde och sannolikhet. Du kan filtrera och sortera fram de uppgifter som är relevanta för ditt ändamål.

Uppgifter

Förenkla din arbetsdag genom att skapa digitala post-it lappar där du kan skriva uppgifter och tilldela dessa till dig själv eller en kollega. Det blir enklare för dig att komma ihåg att slutföra dina uppgifter i tid eftersom du anger ett slutdatum; systemet berättar för dig hur många uppgifter du har aktiva samt varnar dig när ett slutdatum närmas, eller om det redan har passerats.

Avtalshantering

Gör avtalsadministrationen enkel! Du kan spara både kund- och leverantörsavtal inklusive information som avtalsansvarig, kontaktperson, start- och slutdatum. Sorteringen gör det enkelt att hålla reda på om det är något avtal som det snart är dags att omförhandla, eller kanske till och med rent av sägas upp.

Omfattande analys

Du kan enkelt generera rapporter för dina säljmöjligheter. Några exempel på välanvända analyser är bland annat viktade ordervärde, säljmöjligheter per medarbetare samt ursprung – på så sätt kan du analysera ditt företags potentiella intäkter samt utfall av marknadsaktiviteter.